Close

21. helmi 2017

Huolenpitosopimus vai huoltosopimus?

Vaihda huolet huolenpitosopimukseen.

Huolenpitosopimus helppo tapa huolehtia laitteesi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimus eroa huoltosopimuksesta sillä että: suorittamiasi maksuerää vastaan saat oikeuden huollattaa ja korjauttaa laiteesi ilman erillistä korvausta esim. kylmäaine lisäys ja kuluosien (puhallinmoottorit, laakerit, hihnat, tiivisteet ym.) vaihto. Eli kuluosat vaihdetaan jo ennen kuin niistä syntyy vahinko viat/kulumat todetaan laiteen kunnossapito, ennakointi ja huolto ohjelmassa. On sitten huoltotoimenpide minkä hintainen tahansa, et maksa enemmän mitä on maksuerä.

Huolenpitosopimus mahdollista laiteesi huoltoon tai korjaukseen liittyvien kulujen tarkan ennakoinnin, jotta välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.

Huolenpitosopimuksen hyödyt:

  • Kattaa huolto- ja korjauskulut, jotka laiteenomistajana kohtaisit joka tapauksessa.
  • Siirtää yllättävien vikojen ja korjaustarpeiden riskin ja kulut laiteomistajalta meille.
  • Mahdollistaa huolto- ja korjaustoimenpiteiden aiheuttamien kulujen ennakoinnin.
  • Lisää laiteesi jälleenmyyntiarvoa ja helpottaa myymistä, sillä ostaja voi olla varma laitteen huoltohistoriasta myyntihetkellä.

Valitsit sitten minkä tahansa sopimuksen tai olisit valitsematta, niin lakisääteiset huollot ja tarkastukset kannattaa tehdä ajallaan. Asiasta lisää ”Laitehaltijan muistilista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *